21.01.2016 17:30

Великотърновци вече могат да плащат местните данъци и такси

Жителите на Велико Търново и населените места от общината вече могат да заплащат местните данъци и таксата за битови отпадъци за 2016 г. Размерите им остават без промяна. Съобщения за задълженията ще бъдат изпратени в законоустановениq срок, който е до началото на март.
Размерите на местните данъци и таксата за битови отпадъци остават без промяна. Вноските могат да бъдат направени на два пъти - до 30 април, а другата – до 31 октомври. При плащане на целия размер на данъците върху сградите и върху превозните средства до 30 април има отстъпка от 5%, а при внасяне на цялата сума за такса смет облекчението е 10%.
Без промяна остават местата, където жителите на Велико Търново и населените места могат да заплатят местните си данъци и такси: централен офис на Общинска данъчна служба, който се намира на ул. „Христо Караминков №19; изнесен център в Мол Велико Търново – ул. „Оборище "№18; изнесен офис в кв. „Чолаковци” – СОУ „Владимир Комаров”, ул. „Бяла Бона №9. Плащания се приемат също на касите на „Изипей” и Банка ДСК, чрез пощенски запис и по банков път. Информация за банковите сметки може да бъде намерена на сайта на Община Велико Търново.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.