21.01.2016 15:30

Кметът Даниел Панов връчи грамоти на доброволци, участващи в снегопочистването във Велико Търново

Кметът на Община Велико Търново Даниел Панов отличи с благодарствени грамоти двама доброволци, които активно участват в снегопочистването на стълбища и обществени пространства в старопрестолния град. Той покани на среща 29-годишния Стоян Стефанов и 23-годишния Калоян Пейчев, като им благодари за активната и напълно безвъзмездна дейност. Даниел Панов връчи на Калоян и Стоян по една Старопрестолна грамота за проявена активност и отговорно гражданско поведение.
„Радвам се, че има млади хора като тези две момчета, които се включват в обществения живот и помагат на своите съграждани. Благодаря на всички великотърновци, които по време на 44-часовия непрекъснат снеговалеж не стояха пред компютрите си, а излязоха и почистиха пространствата пред техните домове и работни места. Останах приятно изненадан, че те не изхвърляха снега на асфалта, а го събираха на камари, за което също им благодаря”, коментира Даниел Панов.
Кметът на старопрестолния град изрази надежда, че и други хора ще последват добрия пример на Калоян и на Стоян. „Общината може да предостави инертни материали на всички, които проявяват гражданската си съвест и почистват пространствата пред домовете си”, добави Даниел Панов.

 

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.