06.02.2015 23:00

Даниел Панов награди победителя в зимен турнир по футбол в зала

Кметът на Община Велико Търново Даниел Панов връчи купата на отбор „Пападопулу“, спечелил зимният турнир по футбол, провел се в дворец на културата и спорта „Васил Левски“.
Шампионът спечели финалният мач срещу отбора на „Ив комерс“ с 3:0, с посещение на мача от над 1 500 зрители.
На финалната среща и церемонията по награждаване в официалната ложа на залата кметът бе в компанията на Марк Бата – заместник-председател на съдийската комисия на УЕФА, Трифон Иванов - председател на Зонален съвет на Български футболен съюз и много деятели на футбола и съдийството.
Марк Бата поднесе своите комплименти на съдиите, ръководили финалната среща на турнира. „Когато влязох в залата се изненадах колко много хора присъстват. Когато видят високото качество на футбола, който се  играе и компетентните отсъждания на съдиите разбрах защо залата е пълна“, заяви господин Бата.
„Щастлив съм от факта, че в продължение на повече от седмица залата на ДКС "Васил Левски" беше изпълнена с любители на футбола. Велико Търново е футболен град и всички правим възможното любимият ни отбор „Етър“ да се върне в професионалният футбол“, заяви Даниел Панов сред аплодисментите на публиката.
„Правим възможното да подобрим състоянието на спортните съоръжение и инфраструктура, инвестирали сме в тях над 5,5 млн.лв. и имате думата ми, че ще продължим да го правим. Радостен съм, че хиляди любители на футбола подкрепиха тези момчета, които отделиха от времето си, бяха далеч от семействата си, за да се подготвят и да участват на това високо ниво в аматьорският футбол. Честито на победители и поздравления за всички участници“, каза Даниел Панов.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.