07.02.2015 22:40

Кметът Даниел Панов и заместник-председателят на УЕФА Марк Бата връчиха значки и емблеми на международните съдии за 2015 година

Община Велико Търново бе домакин на връчването на значки и емблеми на международните съдии за 2015 година. Кметът Даниел Панов и заместник-председателят на УЕФА Марк Бата на официална церемония тази вечер връчиха значките и емблемите на 23 ръководещи и асистент международни съдии от цялата страна.
Кметът Даниел Панов поздрави участниците в семинара, като пожела успехи през целия сезон и им подари значка с герба на града за спомен. „Горд съм, че Велико Търново е домакин на такова престижно събитие за нашия спорт. Велико Търново е град, който има значим принос за развитието на футболното съдийство, както в България, така и на международно ниво. Радостен съм, че тази вечер имаме удоволствието наш гост да е заместник-председателят на УЕФА господин Марк Бата", каза още кмета. Кметът изказа специални благодарности и към бившия футболен съдия и наблюдател на УЕФА Ичко Лозев за приноса му към популяризиране на футбола и спорта във Велико Търново по целия свят.
Марк Бата от своя страна изказа сърдечните си благодарности към кмета на общината за топлото посрещане и организиране на събитието. Заместник-председателя на УЕФА отбеляза високия професионализъм на съдиите и им пожела повече успехи през годината.
Община Велико Търново е домакин на зимния съдийски семинар, на който съдиите покриват своите нормативи с физически и теоритични тестове за предстоящия сезон. Градът е домакин на събитието след повече от 20 годишно прекъсване.
На официалната церемония в сградата на общината присъстваха още заместник-кмета Ганчо Карабаджаков, председателя на Зоналния съвет на БФС във Велико Търново - Трифон Иванов, също така и много спортни деятели и приятели на спорта.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.