14.03.2014 09:00

Richard Clayderman провежда открит урок с ученици във Велико Търново

Световноизвестният пианист и композитор Richard Clayderman ще предаде своя талант на 10 талантливи ученика от Музикалното училище във Велико Търново. В открит урок по време на репетицията си преди концерта на 21 март, от 14:15ч., великият концертмайстор ще покаже тънкости в свиренето на пиано и роял. Децата са подготвили най-известната мелодия на Richard Clayderman - „Балада за Аделина“. Clayderman с удоволствие подарява своята харизма на младите таланти, защото вярва, че няма нищо по-хубаво от това да преподадеш своите умения на бъдещите поколения.
 
Една неповторима среща за търновци, както и за всички, които досега не са виждали омагьосващото шоу на Richard Clayderman. Това е събитие от световен ранг, което за първи път ще стане част от културната програма на град Велико Търново и ще го подкрепи в неговата кандидатура за Европейска столица на културата 2019.
 
Концертът на Richard Clayderman във Велико Търново е на 21 март, в ДКС „Васил Левски“, от 19:00ч. Цените на билетите са от 20 до 60 лева. Можете да ги закупите от касата на Туристически Информационен Център Велико Търново, както и в мрежата на магазини Пикадили, Германос, Офис 1, бензиностанции ОМВ и онлайн на Eventim.bg.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.