04.03.2015 19:30

Даниел Панов инициира среща на институциите, ангажирани с устройство на територията между ЖП гарата и Южен пътен възел

Потресен съм от смъртта на Вероника. Изказвам съболезнованията си на родителите, роднините, близките, колегите и. Очаквам разследващите институции по най-бързият начин да си свършат работата и да разкрият виновника за това жестоко престъпление”, каза кметът на Община Велико Търново Даниел Панов.
„Инициирам среща между всички институции, които имат отговорности и правомощия, за да се вземе решение за регулиране на цялата територия между ЖП гарата и Южен пътен възел. Водил съм разговори в МРРБ, с Областен управител и органите на полицията за такава среща в търсене на решение в интерес на сигурността на гражданите”, заяви Панов.
„Парцелите  са държавна и частна собственост. Трябва да се иска съгласието на собствениците, за да се направи каквото и да е по обезопасяването му. Всички съоръжения, които са изградени в това пространство преди 40 години имат статут на временни. Трябва ни съгласие за постигане на цялостно и трайно решение. Въпреки, че изобщо не е отговорност на общината, воден от своята загриженост инициирам във възможно най-кратки срокове работна среща, на която да търсим заедно работещо решение в полза на гражданите”, каза Даниел Панов.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.