21.01.2014 13:00

Ганчо Карабаджаков поздрави лекари, акушерки и медицински сестри по случай Денят на родилната помощ

Заместник-кмета на Община Велико Търново г-н Ганчо Карабаджаков и директора на дирекция „Социални дейности и здравеопазване” г-жа Росица Димитрова взеха участие в тържественото честване Денят на родилната помощ. В АГ отделението на МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов” в присъствието на лекари, акушерки и медицински сестри г-н Карабаджаков се обърна към присъстващите с приветствени думи:
 
Уважаеми доктор Русанов,
Дами и господа,
 
Щастлив съм от възможността да бъда сред вас на един от най-светлите и красиви празници в традиционният национален празничен календар - Денят на родилната помощ - Бабин ден.
Щастлив съм от възможността да ви приветствам от името на кмета на общината г-н Даниел Панов, както и от името на всички наши съграждани.
Това е денят, в който всеки с признателност си спомня за хората, помогнали му да се появи на белият свят.
Това е денят, в който отдаваме заслужена и дължима почит на хората, изпълняващи благородният си дълг да посрещат и да се грижат за крехкият новопоявяващ се живот.
Радостни сме от факта, че Велико Търново е един от четирите областни града в страната, които имат естествен прираст.
Даваме си сметка колко още трябва да направим за това градът и общината ни да станат още по-привлекателно място за живеене и според силите и възможностите си работим за това.
Пожелавам на всички лекари, акушерки, медицински сестри на първо място здраве. Много сили и енергия, за да изпълнявате трудната си, но благородна професия, превърнала си за всички вас в призвание.
 
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК !
 
 
Кмета на Община Велико Търново Даниел Панов изпрати поздравителни адреси до всички кметства и кметски наместничества на територията на общината, както и до всички Клубове на пенсионера и инвалида във връзка с честване Денят на родилната помощ - Бабин ден.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.