27.08.2024 16:20

Заместник-кметът Георги Недев обсъди в Министерството на младежта и спорта мерките за инвестиции в спортни обекти в общините

Заместник-кметът на Велико Търново с ресор „Спорт, младежки дейности, туризъм и демографски политики“ Георги Недев проведе работна среща със заместник-министъра на младежта и спорта Петър Младенов. Недев и Младенов обсъдиха визията на държавата и подготвяните програми и механизми, по които Община Велико Търново ще може да кандидатства за инвестиции в спортни обекти.
В срещата участваха също Даниел Александров – съветник на министъра на младежта и спорта и Калоян Стойнов – парламентарен секретар.
Нуждата от повече съоръжения както за професионален, така и за масов спорт в града и в населените места от общината се поставя като въпрос на всяка среща, която провеждам с младежи, младежки организации, спортни клубове и сдружения, коментира Недев. Той добави, че през следващия месец Общината ще организира във Велико Търново среща на спортните клубове със заместник-министър Младенов и екипа му за мерките, по които клубовете ще могат да кандидатстват със собствени проекти.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.