06.12.2016 14:00

Продължава частичният ремонт на улица „Васил Левски” във Велико Търново

На 6 и 7 декември продължава частичният ремонт на улица „Васил Левски” във Велико Търново. До 16,30 ч. днес затворен за движение на автомобили ще бъде участъкът от Студентски стол №2 до кръстовището с ул. „Цар Освободител”. Забраната не важи единствено за автобусите по линиите на обществения транспорт, които могат да преминават и в двете посоки.
Ремонтните дейности обхващат участъците, където платното е пресечено напречно при прокарване на подземни комуникационни мрежи, а по настилката са се образували неравности. Строителните работи включват фрезоване, уплътняване на основата, полагане на нова асфалтова настилка и изравняване, което ще подобри условията на безопасност и ще предотврати ново слягане.
На 7 декември работата продължава в участъка на улица „Васил Левски” от кръстовището с улица „Цар Освободител” до площад „Майка България”. В тази част движението по централната пътна отсечка ще бъде затворено за автомобили от 8,30 ч. до 16,30 ч. Забраната няма да важи за обществения транспорт.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.