05.12.2016 11:00

Временна организация на движението във вторник и сряда за продължаване частичните ремонти на улица „Васил Левски“

Със своя заповед Кметът на Община Велико Търново Даниел Панов въвежда временна организация на движението за МПС във вторник и сряда /6 и 7 декември/ във връзка с извършването на частични ремонтни дейности на уличното платно на участъци от улица „Васил Левски“.
В съответствие със заповедта за временна организация на движението поетапно ще се затваря  ул. ”Васил Левски” за движение на пътни превозни средства, както следва:
Първи етап - на 06.12.2016 г. (вторник)  за времето от 8:30 ч. до 16:30 ч се затваря за движение на пътни превозни средства ул. “Васил Левски” в участъка от Студентски стол № 2 / кръстовище на ул. ”Васил Левски” с ул. ”Бачо Киро”/ до Уни Кредит Булбанк / кръстовище на ул. ”Васил Левски” с ул. ”Цар Освободител”;
Втори етап – на 07.12.2016 г. (сряда) за времето от 8:30 ч. до 16:30 ч. се затваря за движение на пътни превозни средства ул. “Васил Левски” в участъка от МДТ “Константин Кисимов” до сградата на Община Велико Търново.
В рамките на частичните ремонтни дейности ще бъде възстановена уличната настилка в участъците на напречно пресичане на платното, както и слягането на настилката и образуваните неравности в района на автобусната спирка пред МДТ “Константин Кисимов“. Ще бъде извършено фрезоване, уплътняване, изравняване на настилката и полагане частично на нова асфалтова настилка, което ще подобри комфорта на пътуване и условията за безопасност.
Движението на автобусите по маршрутите на градските линии остава непроменено.
В периода на действие на временната организация на движение участъците от уличното платно ще бъдат освобождавани от паркирали пътни превозни средства на ул. ”Васил Левски” в зоните за платено паркиране за съответните участъци.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.