13.09.2016 10:30

В Дебелец обновиха пешеходните пътеки за началото на новата учебната година

Обновяването на пешеходните пътеки по повод старта на новата учебната година в Дебелец приключи, съобщи кметът на населеното място Снежана Първанова. Освежена е пътната маркировка в района на основното училище, детската градина и в центъра на града. Обновена е маркировката и на двете изпъкнали изкуствени неравности за ограничаване на скоростта на автомобилите до школото в град Дебелец. За началото на новата учебна година Кметството е извършило и поредното косене на тревните площи в детското и учебното заведение.
През изминалата седмица са възстановени и трите пилона пред кметство Дебелец. В навечерието на Деня на Независимостта на България пред институцията се развяват вече новите флагове на Европейския съюз, националния трибагреник и знамето на Община Велико Търново.
Неотложна задача пред кметицата на градчето е осигуряването на автобусна спирка в района на основното училище. От години пътуващите към Велико Търново са изложени пряко на атмосферните условия, предвид настъпването на есенно-зимния сезон, решаването на този въпрос е с приоритет за местната управа.

 

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.