04.01.2016 14:20

Председателският съвет на Общинския съвет ще има приемна за граждани в квартал „Бузлуджа”

Председателският съвет на Общинския съвет ще има изнесена приемна за жители на Велико Търново в квартал „Бузлуджа”. Срещите с граждани ще се проведат на 9 януари /събота/ във филиала на Регионална библиотека „П. Р. Славейков”, който се намира в жилищния комплекс на ул. „Деню Чоканов” №8. Всеки може да се запише предварително на тел. 062/619-240. Приемната ще работи между 9:00ч. и 13:00ч.
Идеята за изнесени приемни дни с жителите на Велико Търново и населените места е на председателя на местния парламент Венцислав Спирдонов. Поводът бе засиленият интерес от страна на великотърновци към първата приемна, провела се на 14 декември в една от залите на общината. Тогава жители на общината се срещнаха с Венцислав Спирдонов и поставиха десетки въпроси и казуси. Със съдействието на експерти от общинската администрация някои от тях намериха решение веднага.
През февруари предстои обявяване на нов приемен ден на председателя на Общинския съвет Венцислав Спирдонов. Жителите на Велико Търново и населените места могат да задават въпросите си и да отправят предложения и на неговата Фейсбук страница.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.