23.09.2015 14:00

Националното сдружение на общините отличи просперитета на Велико Търново и населените места

Националното сдружение на общините в Република България отличи просперитета на Велико Търново. Впечатление на организацията правят също постигнатите резултати и в другите населени места от общината.
„Градовете и селата са по-красиви и благоустроени, предлагаме по-добри услуги за хората и имаме отворена към нуждите им местна администрация”, пишат председателят на Управителния съвет на НСОРБ Тодор Попов и изпълнителният директор на НСОРБ Гинка Чавдарова.
Управителният съвет и екипът на Националното сдружение на общините изпратиха благодарствено писмо до Община Велико Търново и кмета Даниел Панов за добрата работа и постиженията през мандат 2011 - 2015 г., както и за успешната съвместна дейност. „През целия този път бяхме заедно – говорихме с единен общински глас, учехме се от по-добрите, защитавахме по-слабите, помагахме на пострадалите, акумулирахме нова енергия и сила”, посочват Тодор Попов и Гинка Чавдарова.
„Благодарим, че не се огънахте, не се отказахте, работихте усилено, откликвахте на всички потребности на гражданите, независимо дали касаят местни или държавни отговорности. За нас беше безценен дар отделеното време за участие в нашите форуми, за формирането на обща позиция и отстояването й пред централната власт, за споделянето на постиженията и проблемите. В края на тези четири години имате основание да се гордеете с постигнатото”, гласи още благодарственото писмо.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.