02.09.2015 15:20

Ромският крал на цигулката Венци Такев свири на Скариада.BG

Ромският крал на цигулката Венци Такев ще свири на 3 септември край Петропавловския манастир на третата фестивална вечер от Скариада.BG. Самобитният музикант ще излезе на сцената заедно със своя оркестър за да поднесе истинска цветна музикална емоция от джипси ритъм до етно джаз.
На следващата вечер, 4 септември Скариада.BG ще бъде завладяна от оркестър „Беровски бисери“ от Македония и Орлин Памуков с „Орлин бенд“, В последната фестивална вечер ще има нестинари и голяма хоротека.
Народните веселби започват в 18:30 часа. Те ще са придружени с много аромат на скара и кулинарни зони.
Истинският парад на ритми и добро настроение ще е на 5 и 6 септември с надсвирването на духови музики и сватбарски оркестри започващи от сутринта. Кулминацията на събитието ще е на 5 септември от 20:00 часа, когато е концертът на балканската звезда Горен Брегович и неговия Оркестър за сватби и погребения. Преди Брегович на голямата сцена край Петропавловския манастир ще излезе виртуозният кларинетист Иво Папазов-Ибряма и оркестър „Тракия“.
На 5 септември 2015 г. входът за Скариада.BG е с билети за концерта „Champagne“ на Горан Брегович, които се предлагат в системата и касите на www.eventim.bg. Достъпът до останалите дни на събитието е свободен.

 

 
© 2021 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.