16.04.2015 18:00

Заместник-кметът на Община Велико Търново Снежана Данева участва в информационна среща по програма за трансгранично сътрудничество

Заместник-кметът на Община Велико Търново Снежана Данева участва в информационна среща по Програма Interreg V-A Румъния – България. Срещата е организирана от Регионалния офис за Трансгранично Сътрудничество Кълъраш Румъния - България и има за цел да информира местната власт за възможностите за кандидатстване с проектни предложения по програмата. В своето приветствие към участниците г-жа Снежана Данева сподели, че разяснителните форуми и информационните събития дават възможност на населените места и представителите на различни организации да създадат още по-успешни трансгранични проекти в полза на гражданите.
На срещата бяха обсъдени още приоритетните оси в рамките на първата покана за набиране на проекти, както и сроковете за подаване на заявления за проекти. Сред официалните гости и участници в срещата бяха още Областният управител проф. Пенчо Пенчев, изпълнителния директор на Регионалния офис за Трансгранично Сътрудничество Кълъраш Николета Минку, експерти и представители на неправителствени организации.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.