12.12.2014 10:29

Център за обществена подкрепа, фондация „МСС - България” и Община Велико Търново организират детски празник „Новогодишна мечта”

Център за обществена подкрепа, фондация „Международна социална служба” и Община Велико Търново за трети пореден път организират съвместно детски празник „Новогодишна мечта”. С провеждането на празника се цели разширяване достъпа до услугите на Центъра за обществена подкрепа за семействата в отдалечен от град Велико Търново район и превенция на социалната изолация на децата в неравностойно положение от село Ресен, както и създаване на реална възможност за реализиране правото на всяко дете да бъде щастливо съгласно Конвенцията на ООН за правата на детето.
Празникът ще се проведе на 16.12.2013 г., вторник, от 14:00 ч., в спортния салон на ОУ „Христо Ботев” село Ресен, Община Велико Търново. На празника са поканени 70 деца в неравностойно положение на възраст от 7 до 15 години. Програмата включва детска коледна фиеста с много забавления, състезателни игри с награди, с подаръци и лакомства за всяко дете от Дядо Коледа и Снежанка, детска дискотека с диджей.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.