28.09.2014 16:00

Даниел Панов откри детска площадка в село Момин сбор

Кметът на Община Велико Търново Даниел Панов откри в село Момин сбор нова детска площадка. Съоръжението е изградено по инициатива на кметския наместник и е финансирано по проект „Местни инициативи“. С 9 000 лв. от общинският бюджет и 2 500 лв. собствен принос на жителите на селото Момин сбор за пръв път имат детска площадка. Нови съоръжения и ударопоглъщаща настилка гарантират веселите и безопасни игри на малките жители на Момин сбор.
По време на посещението си в селото Даниел Панов разгледа и Клуба на пенсионера и инвалида и пое ангажимент за извършване на необходимия ремонт на сградата, която приютява много хора за срещи в селото и е средище за социални и културни дейности.
Кмета на общината пожела на жителите да пазят новата придобивка, за да може тя да се ползва от децата в Момин сбор, както и от множеството деца, които гостуват през ваканциите и празничните дни в селото.
В село Ветринци Даниел Панов откри поредното издание на фестивала за любителско творчество. В село Дичин Кметът на Община Велико Търново Даниел Панов се срещна с членовете на ловната дружинка.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.