13.06.2014 16:00

Израелската певица Лиора ще пее за българската аудитория

Лиора Симон е световно известна певица от Израел, с множество международни прояви, включващи както важни събития от календара на големите еврейски общности по света, така и участия в международни конгреси и изпълнения пред широка, разнообразна аудитория.
В концерта си Лиора съчетава израелски песни с вълнуващи вокални изпълнения, с песни на английски, испански, френски, италиански, идиш, триполитански - от бащината си къща. Заедно на сцената с Лиора свирят трима инструменталиста. Певицата изпълнява любимите си песни, включително "Амен", с която представя Израел на Евровизия през 1995 година. Впоследствие тази песен се превръща в своеобразен химн на еврейските общности по света.
През последните години Лиора е имала множество прояви в Канада, Австралия, Аржентина, Уругвай, Еквадор, Чили, Венецуела, Мексико, Франция, като всичките й концерти се радват на огромен успех. Лиора винаги ангажира публиката в изпълненията си, превръщайки ги в своеобразна комуникация с аудиторията в типичната за нея атмосфера.
През месец юни 2014 година Лиора ще реализира своеобразно турне в България, с няколко концерта в различни краища на страната. Лиора за първи път ще пее пред великотърновската аудитория.
Можете да се насладите на нейния красив глас и уникално изпълнение на 24 юни, вторник, от 19:00 ч. в залата на великотърновския музикално-драматичен театър "Константин Кисимов". Вход свободен.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.