28.04.2014 16:00

Абитуриентските дефилета на Червения килим тази година ще бъдат в района на паметник „Асеневци“

По време на проведена работна среща между кмета на Община Велико Търново и директорите на всички училища бе взето общо решение през тази година абитуриентските балове да бъдат в района на паметник „Асеневци“.
Заради подготовката и провеждането на избори за Европейски парламент Червения килим за абитуриентите тази година по изключение ще бъде разположен в подножието на паметник „Асеневци“. Всички абитуриенти ще имат възможност да преминат по Червеният килим. Всеки от класовете с абитуриенти ще има уникалната възможност да се представи и да направи снимка на едно от най-красивите и емблематични места във Велико Търново.
Кметът Даниел Панов се обърна с апел към директорите да направят необходимото, за да може на празничната наздравица на 24-ти май да бъдат поканени и да присъстват бивши директори и учители, които да получат своите грамоти за принос в развитието на образователното дело.
Предложения за номинации на бивши и настоящи директори и учители за награди „Св. Патриарх Евтимий Търновски“ и други отличия за празника се събират до 15 май в дирекция „Образование“ в Община Велико Търново.
Наградите тържествено ще бъдат връчени на тържествено събитие на 24-ти май в музей „Възраждане и Учредително събрание“.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.