28.04.2014 12:00

Републикански шампионат по автомобилизъм

Велико Търново 2014

Община Велико Търново и спортен клуб по картинг и автомобилизъм „Етър Рейсинг” гр. Велико Търново уведомяват гражданите и водачите на моторни превозни средства, че във връзка с провеждането на първи кръг от Републиканския шампионат по автомобилизъм на територията на Западен пътен възел град Велико Търново се въвежда временна организация на движението, както следва:
1. За провеждане на технически преглед на автомобилите участващи в рали шампионата се затваря за движение улица „Васил Левски” от 8:00ч. до 12:00ч. на 3 май (събота). Автобусните линии от градския транспорт ще се движат по обходни маршрути;
2. При провеждане на ралито от 12:00ч. до 18:00ч. в събота на 3 май и от 9:00ч. до 14:00ч. в неделя на 4 май се определят следните обходни маршрути за транзитно преминаващите автомобилни потоци:
за направлението София – Варна -  от ЗПВ – ул. ”Козлуджа” – кв. „Чолаковци” - ул. ”Дълга лъка” – ЮПВ.
           
за направлението Варна – София – от ЮПВ – кръстовище ГП I - V – ул. ”Дълга лъка”  -  ул. ”Дълга лъка” – кв. „Чолаковци” – ул. ”Козлуджа” – ЗПВ.
3. За времето на провеждане на състезанието – 3 и 4 май 2014 г. се променят маршрутите на автобусни линии № 2, 5 и 110, преминаващи по улиците „Оборище”, „Полтава”, „Симеон Велики”, „Георги Бакалов”, „арх. Георги Козаров” и ул. ”България” в участъка от кръстовището с ул. „Краков” до ЗПВ.
За клиентите на търговска верига „МЕТРО” ще бъде осигурен автомобилен достъп.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.