03.04.2014 11:01

Гледай филм – спечели награда

Вярваме, че хубавият филм е пътешествие, което те отвежда до далечни и непознати земи. Среща те с чудаци, кара те да помечтаеш, вдъхновява те да тръгнеш към непознатото !  
Обичаш ли да гледаш хубави туристически филми, да пътешестваш и да мечтаеш ?
Ако отговорът ти е „да“, то непременно трябва да посетиш тазгодишното (10-то) издание на Международния Фестивал на Туристическия Филм – България „На Източния бряг на Европа“, който ще се проведе в дните от 10 до 13 април в очарователно Велико Търново.
И докато гледаш филмите, можеш да спечелиш истинско пътешествие. Невероятна 6-дневна екскурзия до островите Санторини в Гърция. За двама ! Да поканиш любимия човек със себе си и да се любувате на неповторимите изгреви над Егейско море. Наградата е осигурена от нашите приятели „Елфи Турс“, които повече от 15 години предлагат комплексни туристически услуги в България и чужбина.
Как ?
Това е най-лесното условие, за което си чувал ! Просто трябва да дойдеш и да гледаш филмите от Фестивала, да попълниш талончето и да участваш в томболата. Тази година филмите са завладяващи, а съпътстващата програма на Фестивала ще те остави без дъх. О, забравих да ти кажа, далечни приятелю, че прожекциите са абсолютно безплатни !
И така, готов ли си за хубави филми, за далечни пътешествия, за изгревите на Санторини ?

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.