20.02.2014 15:30

Доброволческият корпус в подкрепа кандидатурата за Европейска столица на културата се увеличава с часове

За броени дни над 50 доброволци заявиха своето желание да отделят от времето си и да положат усилия в подкрепа кандидатурата на Велико Търново за Европейска столица на културата през 2019 година.
Хора с отворено сърце и душа от Старата столица, от България, Испания, Германия, Белгия и Гърция декларират своята готовност да работят безвъзмездно за реализацията на събитията и проектите, които подкрепят кандидатурата на Велико Търново за Европейска столица на културата. Водят се разговори за активно партньорство с най-голямата българска доброволческа платформа за подкрепа на кандидатурата и съвместни проекти.
Младежи от 12 години до мъж над 70 заявяват своето искрено желание да помогнат според силите и възможностите си за реализиране по най-добрият начин кандидатурата на Велико Търново за Европейска столица на културата.
Всички над 300 доброволци, които ежегодно участват в светлинната феерия по пускането в небето на летящите фенери на Празника на града 22-ри март също получиха покани да се присъединят към доброволческият корпус.
Целият работен екип, който подготвя кандидатурата на Велико Търново за Европейска столица на културата благодари на всички, които вече са се присъединили към екипа и очаква следващите доброволци за успешна съвместна работа.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.