23.04.2013 11:00

Започва разкопаването на улица „Васил Левски”

  Във връзка с реализацията на проект “Изграждане на водопровод и канализация на централна градска част град Велико Търново”, по проект “Подобряване и развитие на инфраструктурата за питейни и отпадъчни води на територията на Община Велико Търново” по Оперативна програма “Околна среда 2007 - 2013г.”, съфинансирана от Европейския фонд за регионално развитие и от Кохезионния фонд на Европейската общност” със своя заповед кмета на Община Велико Търново Даниел Панов въвежда временна организация и безопасност на движението за горепосочения обект, както  следва:
§  Улица “Васил Левски” -  в участъка от кръстовището с улица „Христо Ботев“ до кръстовището с улица „Есперанто“, в едната пътна лента - за времето  от 27 април 2013 г. от 13:00 часа до 03 май 2013 г.
Автобусната спирка пред сградата на общината се премества за този период пред банка „Уни Кредит Булбанк“. Забранява се спирането и паркирането на МПС  в зоната за платено паркиране пред банката.
 
§  Улица “Васил Левски”  -   в участъка  от кръстовището с улица „Есперанто“ до кръстовището с улица „Цар Освободител“, в едната пътна лента  -  за времето  от 04 май 2013 г. до 25 май 2013 г. 
Възстановява се автобусната спирка пред сградата на общината. Забранява се спирането и паркирането на МПС  в зоната за платено паркиране за посочения период.
 
При изпълнение на строителството се въвежда еднопосочно движение на пътните превозни средства в посоката от сградата на Община Велико Търново към Съдебната палата. Запазва се двупосочното движение само за автобусите.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.