12.06.2018 10:00

Изложба представя най-добрите снимки от Фотоконкурс „Мини България в кадър“

Най-добрите снимки от Фотоконкурс „Мини България в кадър“ на Парка на миниатюрите във Велико Търново ще бъдат представени в изложба на 14 юни 2018 г.  Експозицията ще  бъде официално открита в 16,00 ч. в  музея на открито под Балдуиновата кула.  
На събитието ще бъдат връчени и наградите на победителите в фотоконкурса за снимки, представящи парка през призмата човек-макет в големия-малък свят на миниатюрите.
Журито присъди първа награда на Галена Георгиева от Велико Търново за впечатляваща снимка на миниатюрата на Царевец на фона на историческата крепост. Призът за победителя е моментален фотоапарат FujiFilm Instax mini 70.
Втората награда, външен хард диск 1 ТВ , е за  Вера Недялкова, а трета награда, microSD карта, ще получи Габриела  Минчева.
Специалната награда за любим кадър от онлайн гласуване във фейсбук страницата на Парк „Търновград – духът на хилядолтна България“  е за снимката „Български морски флот“ на Таня Петкова.
Фотоконкурс „Мини България в кадър“ стартира в началото на тази пролет. В продължение на два месеца бяха изпратени над 350  снимки, заснети в Парка на миниатюрите, от любители на обектива от цялата страна.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.