06.06.2018 15:00

Кампания за Девета конкурсна сесия на Националния иновационен Фонд

По схема „Подпомагане на научноизследователската и развойна дейност на предприятията и организациите за научни изследвания и разпространение на знания“

ИАНМСП стартира информационната кампания по Девета конкурсна сесия на Националния иновационен Фонд по схемата „Подпомагане на научноизследователската и развойна дейност на предприятията и организациите за научни изследвания и разпространение на знания“ .
Кампанията в страната стартира в гр. Велико Търново със съдействието на Община Велико Търново. Датата е 07.06.2018г. – четвъртък  от 13.00 ч. в сградата на Община Велико Търново, адрес : пл. Майка България 2, Зала Ритуална /партер/  .
На представянето, участие ще вземат експерти на ИАНМСП, както и ще присъстват представители на Община Велико Търново. По време на представянето ще бъдат обявени условията за кандидатстване, а именно максималната стойност на безвъзмездната финансова помощ (БФП), максималният срок за реализацията на научноизследователските и развойни проекти, максималният интензитет на помощта, кои ще бъдат допустимите кандидати и партньори, тематичните области и друга информация съгласно изменените Правила за управление на средствата на Националния иновационен фонд.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.