29.11.2017 12:45

Регионален форум за дигиталната търговия и иновациите ще се състои във Велико Търново

Бизнес форум за онлайн търговията и възможностите пред малките и средните предприятия за увеличаване на продажбите ще се състои във Велико Търново. Семинарът ще се състои на 1 декември в голямата зала на общината, а началото му е в 10,00 ч. Основният фокус ще бъде поставен върху силата на електронната търговия както на вътрешния, така и на външния пазар.
Организатори на събитието е Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия /ИАНМСП/, съвместно с „АПИС Европа“ АД, „Ди Ейч Ел Експрес България“ ЕООД и Българска агенция за експортно застраховане /БАЕЗ/.
Участниците в срещата ще могат да зададат своите въпроси както по отношение на продажбите през интернет и етапите от износа на стоки, така и за нормативните изисквания. Сред гостуващите лектори са Моника Митева от „Ди Ейч Ел Експрес България“ ЕООД, Пепа Марникас - консултант на „АПИС Европа“ АД, Кирил Петрунов и Павел Бороджийски от Българската агенция за експортно застраховане.
Други от темите са свързани със застраховането на плащания при износ и при сделки на територията на Република България, с възможностите за финансиране на бизнес и др.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.