12.09.2017 12:30

Продължават ремонтите на улици в населените места край Велико Търново

Продължават ремонтите на улици в населени места, част от община Велико Търново. По проект, финансиран по програма „Местни инициативи“, в с. Самоводене са положени 1000 кв. метра нов асфалт в участъци от главните улици „Гео Милев“, „Поп Харитон“ и от други отсечки. Вложените средства са в размер на около 30 000 лева.
В с. Габровци е ремонтиран площадът, чиято настилка бе увредена от наводненията през 2014 г. 140 квадратни метра е новата настилка в централната част на селото. Предстои реконструкция и на местен водосток.
Текущ ремонт на улици тече и в с. Шемшево, предстоят дейности по пътната инфраструктура в населените места край Килифарево и край Прохода на Републиката.
Наскоро в Килифарево цялостно бе преасфалтирана улица „Васил Левски“, заедно с кръстовището й с ул. „М. Яламов“. Възстановени бяха нарушените пътни настилки на мостовете над р. Белица – към с. Плаково и към стадиона в градчето. В Дебелец бяха положени над 600 квадратни метра нов асфалт по компрометирани участъци от пътната мрежа.

 

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.