08.12.2016 11:00

Празнично обръщение на кмета на Община Велико Търново Даниел Панов

Скъпи студенти,
Най-искрено и сърдечно ви поздравявам с 8 декември – Празник на българското студентство.
Този български празник вече има вековна история. Точно преди 100 години българските студенти поставят началото на една уникална празнична традиция. Така те показват не само своята жизненост, но и сериозната си обществена ангажираност!
Благодаря на всички студенти, на преподавателите и на академичната общност в нашия град, чийто принос за това Велико Търново да бъде жив, модерен, динамичен, креативен и иновативен град, е безспорен!
На вас в голяма степен дължим привилегията да живеем в град, който освен гордостта от уникалното си културно-историческо наследство, е в крак с водещите творчески, социални и урбанистични процеси и тенденции в света.
Благодаря на всички, които след завършване на образованието си избират Велико Търново за „свой“ град, за място, където да стартират лични, семейни, научни и бизнес проекти. Имате и ще имате, скъпи млади хора, нашата подкрепа при реализацията на вашите творчески проекти и мечти!
Като ви пожелавам още веднъж весел празник, ви моля да празнувате със страст, но и с разум! Помнете, че всички сме загрижени за вас и желаем най-доброто за всеки от вас!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ НЯКОГАШНИ И НАСТОЯЩИ СТУДЕНТИ!!!
Даниел ПАНОВ
Кмет на Община Велико Търново

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.