01.09.2016 08:30

Празничен курбан с Ути Бъчваров на Скариада

Празничен курбан, приготвен от Ути Бъчваров, ще се раздава на 6 септември по време на фестивала Скариада край Петропавловския манастир. Кулинарното шоу на атрактивния готвач ще е от 10 до 13 часа. На празника ще има и много хубава музика, поднесена от оркестър Плам и Ваня Вълкова.
Тазгодишната Скариада.BG ще е от 2 до 6 септември и отново ще е празник, посветен на качеството и традицията на българския вкус, с много весела музика и аромат на скара.
Ексклузивно на сцената на фестивала ще излезе голямата звезда на Балканите, Цеца Величкович.  Концертът й ще бъде на 3 септември от 20:00 ч. Настроението ще бъде подгрято от сръбския оркестър Панорама, победители в надсвирването на духови музики в Гуча, Сърбия, а след блестящото представяне на ЦЕЦА, на сцената ще се качи златната цигулка Венци Такев с неговия оркестър.
Доброто настроение на Скариада от 3 до 5 септември е гарантирано от много весела музика и ретро ритми. В дните на събитието от 12:00 часа  ще са изпълненията на духови и сватбарски оркестри от страната и чужбина, а във вечерните ретро концерти ще се включат Тошко Тодоров и приятели, между които Радо Шишарката, Валдес, Сашо Роман, Сашка Васева, Орхан Мурад и др.
Заповядайте, за да чуете, видите и да се насладите на вълшебните ритми и цветните емоции.
Повече за Скариада.BG може да получите на страницата във Facebook.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.