30.04.2016 14:00

„Етър“ продължава успешният си поход към завръщане в професионалния футбол

Искрено и сърдечно поздравявам футболистите на „Етър“, треньорът Ферарио Спасов, помощниците му Илиян Киряков и Калоян Чакъров, президентът на клуба Александър Нанков, както и всички привърженици на любимия ни отбор с решаващата победа над състава на „Ботев“ Враца.
Момчетата с виолетови екипи изиграха един вдъхновяващ мач. Направиха пълен обрат. Не загубиха нито за миг вяра в успеха. Показаха характер, решимост, мъжество и последователност и се поздравиха с ключова победа над прекия конкурент за първото място в Северозападна „В“ футболна група.
Като гост отборът на „Етър“ изигра чудесен мач, воден от своя треньор Ферарио Спасов, и зарадва всички привърженици на футбола във Велико Търново. Този успех бе чакан от всички над три години. Три години, в които работихме заедно, за да възродим „Етър“, да възродим великотърновския футбол.
„Етър“ поведе класирането и всички очакваме да продължат серията от победни мачове до края на сезона.
Призовавам всички почитатели на „Етър“ да бъдем заедно на стадион „Ивайло“, както и при гостуванията на любимият отбор в петте срещи до края на сезона.
Подкрепата ни за любимият „Етър“ е ключова в общото ни усилие да върнем „виолетовите“ там, където им е мястото - професионалният футбол.
Само „Етър“!
Даниел Панов
Кмет на Община Велико Търново

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.