28.04.2016 12:30

Даниел Панов призова общинските съветници към единство

С послание за запазване на добрия тон в името на Велико Търново Даниел Панов се обърна към общинските съветници по време на днешното заседание на местния парламент. „Нека бъдем добронамерени в действията си и да работим заедно за благото на нашия град и населените места от общината. Нека не се всява излишна паника, смут, страх сред великотърновци, с пропити от злоба неоснователни изказвания в медийното пространство за финансови щети”, каза Даниел Панов по време на сесията на Великотърновски общински съвет.
Над 350 000 лева са вложени в изграждането на улично осветление във Велико Търново през последните четири години, стана ясно по време на заседанието на Общинския съвет. 1200 са новите лампи, които са разположени по улиците, в новите паркове и други обществени зони.
Гласувано бе също създаването на наказателен паркинг в района на Старото военно училище, както и публична зона за платен автомобилен престой с 65 места, които ще са в района около сградите на Пети корпус на Великотърновския университет и Националната агенция по приходите. НАП, Областната управа и ВТУ "Св. Св. Кирил и Методий" ще разполагат с допълнителни 11 обособени места за паркиране.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.