08.01.2016 14:00

Председателят на Общинския съвет с приемна в с. Шереметя в понеделник

Изнесена приема в с. Шереметя организира председателят на Великотърновския общински съвет Венцислав Спирдонов. Срещата с местните жители ще бъде в понеделник /11 януари/ и ще започне в 14:00ч., а мястото на провеждането й е салонът на читалището в селото.
Поводът е инвестиционно намерение за терени край с. Шереметя. По време на приемната ще присъстват също заместник-кметът на Oбщина Велико Търново проф. Георги Камарашев и началникът на сектор „Пътна полиция” към Районното полицейско управление в старопрестолния град гл. инсп. Атанас Атанасов.
Сред гостите на срещата ще са също председателят на сдружението на кметовете и кметски наместници „Янтра 2001” Благовеста Факирова, кметът на с. Шереметя Пламен Петев и представители на структурата на хидрооператора „ВиК Йовковци” АД в Лясковец.
По време на приемната ще бъде обсъдено инвестиционно намерение на предприемач, което предвижда строителна дейност в местност между селата Шереметя и Малки чифлик. Акцент ще бъде поставен върху необходимостта от предварителното изграждане на подземна и надземна инфраструктура. Целта на срещата е да се намери най-правилното, целесъобразно и законосъобразно решение както за местните хора, така и за инвеститорите.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.