17.08.2012 16:48

Кметът направи оглед на стадион „Ивайло” преди първия домакински мач на „Етър”

Кметът на Община Велико Търново Даниел Панов уточни на място последни детайли относно довършителните ремонтни дейности на стадион „Ивайло”.

Панов обсъди с ръководството на ОП „Спортни имоти” и спортно – техническото ръководство на отбора предстоящата подмяна на тревното покритие, изграждането на поливна и отоплителна система. Освен това кметът коментира и различни варианти за изграждане на дренаж на стадиона, който също е важна част от предвидените ремонтни дейности.

В момента се монтират и последните пластмасови седалки преди първия домакински мач на „Етър” с „Черно море”. С поставянето им броят на седалките достига 4000. До края на месеца предстои да бъдат монтирани още над 2 500, с който общият брой седящи места на стадиона ще стане 7 000. Констатирано бе, че стадион „Ивайло” ще има пълна готовност да посрещне по най-добрият начин първия домакински мач на футболен клуб „Етър - 1924”.

Кметът изрази увереността си, че верните привърженици на отбора ще изпълнят до краен предел стадион „Ивайло” за да подкрепят виолетовият отбор.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.