09.06.2015 11:45

Хитовата комедия „Когато котката я няма“ гостува на търновска сцена

Шоу спектакълът №1 на годината „Когато котката я няма“ ще гостува във Велико Търново на 4 юли (събота) като първо събитие в Програма „Класическо лято“ от Културния календар на Общината. Хитовата комедия ще бъде представена на сцената на Летния театър от 21:00ч. Със спектакъла стартира лятното турне на Театрална формация "Мелпомена". В ролите блестят звездите на Асен Блатечки, Калин Врачански, Силвия Лулчева, Елена Петрова, Мира Бояджиева и Ирен Тодорова.
Специални гости на представлението ще са децата от SOS селището във Велико Търново. Надеждата на организаторите е децата от съвсем малки да градят интерес към качествените театрални постановки и да развиват духовните си потребности.
Комедията „Когато котката я няма“ е от най-поставяните английски автори Джони Мортимър и Брайън Кук. Тя е за две приятелски двойки, за които любовта е постоянна тема. В едната мъжът  обича забавленията  и е  силно забавен, а жена му присъства с досада в семейството. В другата съпругът е пасивен, без никакво отношение към любовта и забавата, а съпругата му - готова за щур купон по всяко време. Какво ли става когато в играта се намесят и две хубави момичета......Какво друго, освен едно безумно смешно приключение. Едно приключение от епохата на рокендрола, гарнирано със златните музикални класики от 70-те и 80-те години на миналия век.
Билети за спектакъла се предлагат на касата в Летния театър с работно време: понеделник-петък 10:00ч. - 19:00ч.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.