17.04.2015 16:11

Над 30 работници и много техника извършват частичните ремонти на улиците

Над 30 работници и много техника на „Пътни строежи" Велико Търново работят на широк фронт по извършване частичните ремонти на уличните настилки в Старата столица.
В синхрон с органите на полицията и с експерти от техническите служби на общината се създават най-добрите условия за извършване на ремонтните дейности. Със съответните пътни знаци са сигнализирани участъците, в които има временно стесняване на пътните платна или временно затваряне на участъци от улици за полагане на асфалт.
В момента две бригади на „Пътни строежи” Велико Търново работят по ремонтите на ул. „Тодор Балина” в района на стадион „Ивайло”, втората група работи по ул. „Беляковско шосе” и „П. К. Яворов”.
При подходящи метеорологични условия утре, 18 април, събота, ще бъдат ремонтирани настилките на улиците „Никола Габровски” и „България”.
Въпреки очакваният по-слаб автомобилен поток в почивният ден Община Велико Търново се обръща с апел към собствениците и водачите на МПС да проявят разбиране при възникване на временни затруднения при придвижването, както и да осигурят възможност на хората и техниката да извършат необходимите ремонтни дейности.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.