02.12.2014 23:30

Кулинарно шоу и Коледен кулинарен конкурс за големите награди на Техномаркет

Покажете своите умения, включете се в кулинарния конкурс и спечелете големите награди на „Техномаркет“!
В навечерието на Коледа Община Велико Търново, със съдействието на „Техномаркет“ организира кулинарно шоу и Коледен кулинарен конкурс за баници, погачи и коледни сладки. Събитието ще се проведе на 20 декември от 11:00 часа на сцената в парк „Марно поле“. 
Специален гост и председател на журитетната комисия ще бъде шеф Валери Нешов. Кулинарното шоу ще бъде представено от Дарин Стойков и включва демонстрационно готвене с крок-пот и запознаване с принципите на здравословното готвене. Всеки желаещ да закупи крок-пот ще получи ваучер за отстъпка.
В Коледния кулинарен конкурс могат да се включат всички желаещи граждани и ще се състезават за специални награди, любезно предоставени от Техномаркет.
Голямата награда в кулинарното състезание е многофункционален уред за готвене multicooker PHILIPS HD-3139. Класираният втори ще получи блендер марка Philips HR-2105, а третата награда е пасатор марка Tefal DD-10114.
Освен с баници, пити, баклави, коледни сладки, обредни хлябове, свързани с Рождественските празници, в конкурса може да се участва и с всякакви печива, типични за сезона. Няма и ограничения за броя и видовете на тестените изкушения, с които един участник може да се включи в състезанието.
Печивата няма да се продават, а дегустицията ще се извършва само от компетентното жури. Всеки участник получава номер за изделието си, под който ще се състезава.
Желаещите да се включат в надпреварата трябва да заявят участие в дирекция „Култура и туризъм“ на Община Велико Търново най-късно до 15 декември 2014 година на телефон: 062 619 411, 0884 037 468 или на e mail: greta.ivanova@veliko-tarnovo.bg
Експонирането на изделията ще се извършва от 10:00 часа до 10:30 часа на 20 декември 2014 година.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.