13.05.2014 18:00

Пепси България подкрепи кандидатурата на Велико Търново за Европейска столица на културата

Посланикът на  Израел Негово Превъзходителство Шаул Камиса Раз и кметът на общината Даниел Панов посетиха великотърновски производител на безалкохолни напитки.
На работно посещение в прозводствената база на "Кудрант Бевъриджис" АД Негово Превъзходителство Шаул Камиса Раз и кметът на Община Велико Търново Даниел Панов се срещнаха с изпълнителния директор Тамир Шабат и представители на топ мениджмънта на компанията. На срещата присъстваха още проф. д-р Красимир Методиев – почетен консул на държавата Израел у нас, както и представители на бизнеса в града.
На срещата бе представена производствената мощност и капацитет на компанията – производител и бяха обсъдени различни въможности за партниране между посолство на Израел, местната власт, в лицето на общината и бизнеса.
Негово Превъзходителство Шаул Камиса Раз сподели особените си симпатии към град Велико Търново и заяви подкрепата за различни културни събития, които предстоят, като подчерта и важната административна роля на общината пред възможностите на бизнеса за развитие и диалога между бизнес и местната власт.
Кметът на общината Даниел Панов от своя страна заяви подкрепата си към бизнеса, гарантира подобряване и засилване на комуникацията с компаниите и техният мениджмънт и сподели различни възможности, чрез които компанията да осъществи спомоществувателства и реклами като партньор в събитията и инициативите на общината.  
Изпълнителният директор Тамир Шабат изяви желание за активно партниране с Община Велико Търново и заяви подкрепата на компанията в надпреварата на Велико Търново за Европейска столица на културата през 2019 година. На срещата с кмета Панов бяха коментирани и идеи за фестивали, спонсорства и посещение на представителката на Израел на Евровизия 2014 във Велико Търново. Негово Превъзходителство Шаул Камиса Раз и кметът на общината Даниел Панов посетиха още новоизградената логистична база на „Пепси” в град Дебелец.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.