25.04.2014 10:00

Даниел Панов приветства участниците в четвъртата национална конференция на дружество хирургия на ръката с международно участие

Кмета на Община Велико Търново Даниел Панов приветства участниците в четвъртата национална конференция на дружество хирургия на ръката с международно участие. Тридневният форум, който се провежда в Старата столица събира експертите в тази медицинска област от страната и чужбина.
Господин Панов поздрави участниците в авторитетният и престижен форум. Обърна се към участниците с предложението лекарите от МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“ да имат възможността да специализират хирургия на горните крайници. Това ще има позволи да са в течение на съвременните тенденции и технологии и да оказват най-добрите здравни грижи и услуги на гражданите на Велико Търново и региона.
Кметът на Старата столица пожела успешна работа на участниците във форума, подари им излъчване на аудио-визуалния спектакъл „Царевград Търнов - звук и светлина“ и пожела на всички да усетят неповторимата и уникална атмосфера на града и гостоприемството на неговите граждани.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.