21.02.2014 15:00

Кметът на Община Велико Търново посети Езикова гимназия

Кметът на Община Велико Търново Даниел Панов посети Езикова гимназия „Проф. д-р Асен Златаров”. Придружен от директорката на училището г-жа Смилена Тодорова г-н Панов посети за кратко всички класове, разговаря с учениците и им пожела успех. На абитуриентите обеща и през 2014 година червеният килим да бъде мястото, на което ще имат възможност да се почувстват като звезди, като хората, на които Велико Търново възлага своите много големи надежди за още по-доброто си бъдеще.
Даниел Панов разговаря с учениците и за очакванията към тях да бъдат сред най-активната и креативна част от хората, които продължават да работят по подготовка кандидатурата на Велико Търново за Европейска столица на културата. Той ги увери, че очаква техните идеи и предложения както за конкретни събития, така и за мащабни проекти в рамките на кандидатурата. Пое ангажимент, че всички техни иновативни и креативни идеи ще бъдат оценени по достойнство и ще получат възможност да се реализират на практика.
Кметът разгледа цялостното състояние на сградата и на материалната база и коментира с директорката възможностите за частични ремонти и преустройство на помещения за по-доброто функциониране на училището, което в още по-голяма степен да посрещне очакванията както на учениците и учителите, така и на родителите. 
В гимназията кметът се срещна и с преподавателката си по география, която е водила един от любимите му предмети в годините, когато е бил ученик в Техникум по механотехника.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.