30.05.2013 12:30

Временна организация и безопасност на движението

   Във връзка с “Изграждане на водопровод и канализация на   централна градска част град Велико Търново”, по проект “Подобряване и развитие на инфраструктурата за питейни и отпадъчни води на територията на Община Велико Търново” по Оперативна програма “Околна среда 2007 - 2013г.”, съфинансирана от Европейския фонд за регионално развитие и от Кохезионния  фонд на Европейската общност” кметът на Община Велико Търново Даниел Панов въвежда временна организация и безопасност на движението за горепосочения обект,  като се затваря за движение на МПС:
§   Улица ”Христо Ботев“  - в участъка от кръстовището с улица „Седми юли“ до сградата на „Военен архив“ - за времето  от 20:00 часа на 01 юни 2013 г. до 2:00 часа на 2 юни 2013 г.
§   Движението на МПС да става по обходния маршрут: южен пътен възел - улица „Магистрална“ - улица „Мармарлийска“ - улица „Козлодуй“ - улица „Седми юли“ - улица „Христо Ботев“ - площад „Майка България“ и обратно 
 
Временна организация и безопасност на движението за горепосочения обект се въвежда и за:
  • улица “Васил Левски” -  в участъка от кръстовището с улица „Есперанто“ до кръстовището с улица „Цар Освободител“, в едната пътна лента - за времето  от 03 юни 2013 г. до 25 юни 2013 г.
  • улица “Васил Левски”  -  в участъка  от кръстовището с улица „Цар Освободител“ до кръстовището с улица „Бачо Киро“ (площада пред съда), в едната пътна лента  -  за времето  от 15 юни 2013 г. до 1 август 2013 г. 
 
Забранява се спирането и паркирането на МПС в зоната за платено паркиране за посочения период. При изпълнение на строителството се въвежда еднопосочно движение на пътните превозни средства в посоката от сградата на Община Велико Търново към съда. Запазва се двупосочното движение само за автобусите.                             

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.