18.11.2016 12:00

Преасфалтират частично 3000 квадратни метра улична площ във Велико Търново

Около 3000 квадратни метра улична площ във Велико Търново ще бъде частично преасфалтирана. Дейностите са част от текущата поддръжка и подготовката на пътната инфраструктура в рамките на града за предстоящия зимен сезон.
Работата започна от квартал „Света гора”, където вече са обработени около 600 квадратни метра участъци от улиците „Димитър Найденов”, „Теодосий Търновски” и „Сливница”. От два дни насам техниката на фирмата изпълнител извършва частични ремонти на отсечките край спортен комплекс „Ивайло” – ул. „Тодор Балина” и ул. „Йоновка”. Ще бъдат обхванати и части от улиците „Филип Тотю”, „Ангел Кънчев” и „Ниш”. Общата площ е приблизително 320 квадратни метра.
Предстои частично преасфалтиране на участъци от основните трафик-улици във Велико Търново. Текущите ремонти ще бъдат предприети също по отсечките, разположени северно от булевард „България” и в кв. „Акация”, по пътната инфраструктура между ул. „Мармарлийска” и бул. „Никола Габровски”, както и по улиците в широкия център на града. Обхванати ще бъдат части от ул. „Арх. Г. Козарев” и ул. „Полтава” в кв. „Колю Фичето”, както и участъци от няколко улици в кварталите „Бузлуджа” и „Зона В”. Дейностите ще се извършват в зависимост от метеорологичните условия.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.