01.12.2015 15:00

Коледен базар Велико Търново 2015

Ежегодният Коледен базар във Велико Търново отваря врати в парк „Марно поле” от 1 декември, където са изградени 25 кокетни къщички-павилиони за търговска дейност и детски атракцион. Паркът е с празнична украса и атрактивно осветление, а под внушителна естествена елха е Коледната поща – вълшебната къщичка, където джуджетата ще приемат детските писма за Дядо Коледа до 24 декември. За да се получи отговор от белобрадия старец писмата трябва да са с написан обратен адрес, съветват помощниците на Дядо Коледа.
На коледния базар ще намерите ръчно изработени сувенири, коледна украса и играчки, уникални подаръци, кулинарни изкушения, горещо червено вино и много приятни емоции през целия месец.
Приятели на животните ВТ, с подкрепата на Община Велико Търново организира благотворителна акция в помощ на бездомните животни във Велико Търново. В нашата къщичка на Коледния базар вие ще можете да дарите парични средства за ваксини за кучетата в приюта и за кастрация на бездомните котки. Също така може да дарите храна за кучета и котки, както и одеала, завивки и играчки, с които ще зарадвате кучетата в общинския приют. Всеки дарител ще получи от нас подарък календар или сувенир, магнит или коледна играчка по избор.
Заповядайте на Коледния базар от 01.12.2015 г. до 31.12.2015 г., ние ви очакваме!

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.