07.01.2015 17:00

Даниел Панов има 10 000 приятели в профила си в социалната мрежа Фейсбук

Хората, които „общуват” с кмета на Община Велико Търново Даниел Панов от днес вече са 10 000.
Профилът на градоначалникът на Старата столица е най-активен сред колегите му в страната. Според броя на гражданите на територията на общината профилът на кмета е сред най-посещаваните и се радва на изключително висока популярност, харесване и споделяне.
Днес Даниел Панов се обърна към всички с думи на благодарност за активността и ангажираността с думите:
„Специално искам да благодаря на всеки един от 10 000-те души, които общуват с мен чрез социалната мрежа Фейсбук.
Благодаря на всички за проявената гражданска активност, за заявените позиции, за направените коментари и предложения, както и за отправените градивни критики.
Щастлив съм от възможността да общувам с всички вас и да получавам обратна информация и оценките ви за общите ни усилия да правим Велико Търново и общината още по-добро място за живеене.
Очаквам и през 2015-та година да бъдете все така активни, креативни и изпълнени с енергия и желание да работим заедно за по-добрият днешен и утрешен ден на Община Велико Търново.
Както и до сега можете да разчитате на заинтересоваността ми, бързата реакция и желанието да отстраним всичко, което ни пречи да живеем още по-добре и с гордост да показваме града и общината си на многобройните ни гости.
Убеден съм, че през тази година общността ни ще стане още по-голяма. Комуникацията ни още по-активна. Предложенията и идеите още по-градивни. Заедно ще продължим да градим и надграждаме Велико Търново.
Като благодаря още веднъж на всички, които отделят от времето си, за да общуваме във Фейсбук поемам ангажимент това общуване да е все така ефективно и полезно за любимият ни град Велико Търново и общината”.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.